PianoStairs / PianoTrap

Een muzikale trap. Bewegen wordt leuk!

Koop of huur een piano trap.

PianoStairs, piano sitars, PianoTrap, piano trap

U hebt de keuze uit de trap of de lift, maar de trap maakt muziek als u eroverheen loopt! Wat kiest u?

AUDIOEYE bedenkt én ontwikkelt innovatieve audiovisuele concepten. Middels een samenwerking met het softwarebedrijf VDW Technology heeft AUDIOEYE een unieke multimedia ervaring ontwikkeld:
de PianoStairs (ofwel PianoTrap).

“Bewegen wordt leuk!”

Muziek doet bewegen

Een PianoTrap stimuleert uw bezoekers, medewerkers en uzelf om te bewegen. Uw trap wordt een echte blikvanger waarmee uw dag op een vrolijke noot begint. In de toonladder-modus speelt elke trede een unieke noot af. De muziek-modus speelt een voor-geprogrammeerd muziekstuk af, dat u zelf kunt programmeren!

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente PianoTrap, bij ons bent u aan het juiste adres. En bent u op zoek naar een PianoVloer, die hebben wij ook.

null

null

Opvallend onzichtbaar

Bij ons kunt u een PianoTrap kopen of huren die op een vrijwel onzichtbare manier wordt bevestigd op een bestaande trap. Dankzij het custom-made PianoStairs Frame gaat deze trap visueel op in de omgeving. Of wilt u juist een opvallende print? Dat kan ook! We komen in ieder geval alles opmeten, zodat de trap precies past.

 • + Opvallende trap
 • + Onopvallende techniek
 • + Perfecte pasvorm

Online bediening

Alle functies van de PianoStairs / PianoTrap zijn in de webapp te bedienen. Zo kunt u verschikkende zaken regelen als: instrumentkeuze, volume, songs, automatische tijdslots, enzovoorts.

 • + Bediening op afstand
 • + Uitgebreid scala aan functies
 • + Custom-made functies mogelijk
null

null

Kwaliteits-afwerking

We maken gebruik van hoge kwaliteit materialen. Het PianoTrap Frame is van gepoedercoat hoogwaardig staal, de sensoren van hoge kwaliteit, de mini-computer wordt handmatig geprogrammeerd, en het geluidssysteem is van Duitse makelij.

 • + Hoogwaardige materialen
 • + Op maat gemaakt voor uw locatie
 • + Zorgvuldig afgewerkt

Download onze whitepaper

De PianoTrap biedt u en uw onderneming ongekende mogelijkheden. Zo kan uw prominente trap een unieke eye-catcher worden die uw boodschap naar buiten draagt, of dat nu om het belang van cultuur gaat, of het stimuleren van lichamelijke activiteit.

In dit whitepaper verkennen we de mogelijkheden voor uw bedrijf. AUDIOEYE heeft een pionierspositie op het gebied van dit unieke product en de ervaring die daar bij hoort. Deze ervaring delen we graag met u middels deze whitepaper PianoTrap. In dit whitepaper behandelen we definities, verschillende technieken en de kansen die de PianoTrap u biedt.

Ervaren team

Ons team bestaat uit acht audiotechnici, elektrotechnici en IT-technici met een universitaire achtergrond, waaronder de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De PianoTrap is ontwikkeld in samenwerking met VDW Technology Software. De computer wordt handmatig geprogrammeerd door onze talentvolle programmeurs, terwijl alle deelproducten zorgvuldig worden voorbereid door onze ervaren monteurs.

 • + Ervaren programmeurs
 • + Betrouwbaar team
 • + Uitgebreide voorbereiding
null

null

Persoonlijke installatie

Onze monteurs komen uw nieuwe PianoTrap persoonlijk installeren. Zij weten dankzij hun uitgebreide ervaring precies wat ze moeten doen en kunnen snel schakelen met de programmeurs van VDW Technology. De gangbare doorlooptijd van bestelling tot levering is zo doorgaans slechts 6 weken.

 • + Snelle doorlooptijd
 • + Zorgvuldig gemonteerd

Multimedia

Bekijk onze prachtige PianoTrap in beeld. Klik op het Play-icoon hieronder.

De PianoTrap maakt een prachtig geluid. Beluister een sample van de originele Steinway & Sons Model B Grand Piano, zoals dit geproduceerd wordt door de PianoTrap. Klik op het Play-icoon hieronder.

Neem contact op

Heeft u interesse in een permanente of tijdelijke PianoTrap? Wilt u een informatiepakket ontvangen? Of heeft u andere vragen?

U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en daar uw vraag stellen. Wij trachten u binnen een werkdag te contacteren om u zo verder te helpen.

Onze garanties

+ Betrouwbaar

+ Uitgebreide kennis

+ Snelle, professionele service

0
Jaren ervaring
0
en meer voltooide projecten
0
landen bediend

De PianoStairs / PianoTrap is een product van VDW Technology.