Een kerstevent?

Daar hoort decoratie bij!

geluidsversterking  –  showlicht  –  sfeerlicht  –  video  –  special fx

In december worden vele eindejaarsborrels georganiseerd in het thema: kerst / feestdagen. Wij verzorgen deze evenenten van A tot Z op het gebied van audiovisuele techniek en decoratie.

Hieronder presenteren we veel van onze decoraties.

Kunst-kerstbomen

Werkelijk elke locatie kan omgetoverd worden tot een sfeervol event. Bij een kerst-event denken wij dan direct aan kunst-kerstbomen. Dankzij de ingebouwde verlichting zijn ze super snel geplaatst. En we hebben meer dan twee dozijnen op voorraad!

null

null

Decoratieve elementen

Naast de kunst-kerstbomen kan de ruimte gedecoreerd worden met diverse elementen, zoals: fruitkratten, schapenvachten, kerst-sterren, XL kerstballen, decoratief haardhout, Scandinavische versieringen en meer.

null

null

Verlichting

De meest stijlloze ruimtes worden in een mum van tijd gepromoveerd tot een sfeervolle event-locatie met behulp van sfeer- en showverlichting. LED Uplights en prikkabels passen écht bij de tijd van het jaar.

null

null

LED Dansvloer

Moeten de voetjes van de vloer? Een LED dansvloer roept om dansende mensen. Jouw collega’s of medewerkers zullen dit niet kunnen weerstaan, weten wij uit ervaring. De dansvloer kan van 4m2 tot >60m2 geleverd worden.

null

null

Specials

Naast alle bovenstaande producten, kun je natuurlijk ook nog specials toevoegen aan jouw event. Wat dacht je van een sneeuwmachine? Of misschien wel een kerstboodschap op 4K schermen? Natuurlijk kun je ook een photobooth plaatsen, waarmee het event vereeuwigd wordt.

null

null

Audiovisuele techniek

We hopen je op fantastische ideeën te hebben gebracht. Ben je toch op zoek naar iets anders, zoals een gedeeltelijke of volledige audiovisuele verzorging? Neem dan contact met ons op.

null

Dan helpen wij je verder met een zorgeloos evenement, waarbij jouw leverancier van geluid, licht en video ruim op tijd aanwezig is en alles onder controle heeft, zodat jij kan genieten. Alle materialen worden correct geplaatst, zoals afgesproken, en netjes afgewerkt.

Het is gewoon goed geregeld! Wie wil zulke evenementen nou niet?

Onze garanties

+ Altijd op tijd

+ Mooi afgewerkte shows

+ Goed onderhouden en nieuwe apparatuur

+ Snelle, professionele service

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
en meer voltooide projecten
0
landen bediend