Een eindejaars- of kerstevent?

Onze 5 tips!

geluidsversterking  –  showlicht  –  sfeerlicht  –  video  –  special fx

De dagen worden korter. Dat kan maar één ding betekenen: de kerst-events en eindejaarsborrels komen er weer aan. Wat is er nu fijner dan deze events al ruim op tijd geregeld te hebben? 

Gebruik (een van) onze 5 tips om jouw eindejaars-event écht uniek te maken!

1. Breng sfeer met deco

Werkelijk elke locatie kan omgetoverd worden tot een sfeervol event. Bij een kerst-event denken wij dan direct aan kunst-kerstbomen, XL kerstballen, kerst-posters, fruitkratten, schapenvachten, en nog veel meer.

null

2. Heel veel verlichting

Of het nu een fabriekshal is, een kantoor, of een kantine. Met verlichting breng je sfeer. Maak dus veel gebruik van lichtsnoeren, prikkabels, LED uplights en bewegend licht. Die LED dansvloer mag eigenlijk ook niet ontbreken.

null

3. Live DJ-workshop

In de laatste weken van het jaar wil je jouw medewerkers iets leuks geven. Met een live DJ-workshop, die live tijdens jullie event wordt gegeven, zullen ze zich even Martin Garrix wanen! En tussendoor draait de DJ de hele avond aan elkaar!

null

4. Sneeuwmachine

Bij de decembermaand hoort sneeuw. Bring in the snow-machines! Deze apparaten maken prachtige sneeuwvlokken (die geen vlekken achterlaten in het interieur). Happy holidays!

null

5. Vereeuwig de gezelligheid

Een eindejaarsborrel is een unieke gelegenheid om collega’s op een andere manier te leren kennen. Vereeuwig deze gezelligheid door het plaatsen van een photobooth met deco-fop-materialen. Say cheese!

null

Iets anders?

We hopen je op fantastische ideeën te hebben gebracht. Ben je toch op zoek naar iets anders, zoals een gedeeltelijke of volledige audiovisuele verzorging? Neem dan contact met ons op.

null

Dan helpen wij je verder met een zorgeloos evenement, waarbij jouw leverancier van geluid, licht en video ruim op tijd aanwezig is en alles onder controle heeft, zodat jij kan genieten. Alle materialen worden correct geplaatst, zoals afgesproken, en netjes afgewerkt.

Het is gewoon goed geregeld! Wie wil zulke evenementen nou niet?

Onze garanties

+ Altijd op tijd

+ Mooi afgewerkte shows

+ Goed onderhouden en nieuwe apparatuur

+ Snelle, professionele service

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
en meer voltooide projecten
0
landen bediend