Audiovisuele techniek

Voor het compleet maken van een evenement zijn licht, geluid en video erg belangrijk. Zonder audiovisuele techniek is er geen show. En zonder show is er geen geslaagd evenement. Of het nou gaat over een groot evenement, een congres, een bedrijfsevenement of een bescheiden feest. Alles moet tot in de puntjes kloppen.

Aan onze basis ligt audiovisuele techniek. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten.

  • + Geluidsversterking
  • + Beeldschermen en projectie
  • + Showverlichting
  • + Sfeerverlichting
  • + Ervaren technici

Deze diensten voorzien wij zowel tijdelijk (verhuur) als structureel (verkoop).

De nieuwste materialen, goed onderhouden.

Waarom zelf nog materialen kopen? Wij nemen de nieuwste materialen mee en zorgen voor een optimaal onderhoud. Zo hoef jij je niet te verdiepen in de materialen.

Bovendien is huren ook nog eens goed voor het milieu: geen verspilling van grondstoffen!

Mocht je tóch een vaste installatie willen kopen, dan helpen we jou daar natuurlijk graag mee. Wederom de nieuwste materialen geleverd door ervaren installatie-technici!

Ervaren technici.

Naast kwaliteitsapparatuur is kennis van het professioneel afstellen van audiovisuele techniek een must op een event. Dankzij jarenlange ervaring zorgen onze ervaren en gemotiveerde technici ervoor dat alles uitstekend op elkaar afgestemd is. Ze weten wat ze doen.

Het oog voor detail vormt daarin de leidraad. Wat zorgt voor alweer een geweldige show, keer op keer. Het is gewoon goed geregeld.

Geïnteresseerd?

Of heb je nog onbeantwoorde vragen? Aarzel dan niet langer, en neem contact met ons op. Dan helpen wij je snel verder!