Unieke Multimedia Ervaringen op maat

Heeft u een evenement of locatie waarvoor u een unieke multimedia ervaring op maat zoekt? Heeft u al een idee of bent u op zoek naar ideeën? Ons team van audiovisuele en development consultants helpt u graag met het realiseren van de oplossing die uw evenement of bedrijf uniek maakt. Zo kunt u uw gasten op originele wijze ontvangen en entertainen.

PIANOSTAIRS

Muzikaliteit en beweging.

Stel je voor: hebt de keuze uit de trap of de lift, maar de trap maakt muziek als je eroverheen loopt! AUDIOEYE bedenkt én ontwikkelt innovatieve audiovisuele concepten. Middels een samenwerking met het softwarebedrijf VDW Technology heeft AUDIOEYE een unieke multimedia ervaring ontwikkeld: de PianoStairs. Deze bijzondere trap hebben wij onlangs op de Pieter Jelles Troelstra basisschool in Amsterdam gemonteerd, preciés op maak gemaakt!

DANCING IS THE CEILING

A kinetic system

AUDIOEYE is een specialist in kinetische verlichting. DANCING IS THE CEILING is een kinetisch systeem bestaande uit elektrische DMX LIEREN bestemd voor diverse hijsprojecten zoals kunst, vaste installaties, podia, liveshows en evenementen. Onze lieren zijn perfect in te zetten voor diverse matrix lichttoepassingen, waarbij elk hijsbare LED element een unieke pixel in een reeks vormt. Het plafond komt tot leven!

Wilt u deze Unieke Multimedia Ervaring op uw evenement of locatie?

Geïnteresseerd?

Of heb je nog onbeantwoorde vragen? Aarzel dan niet langer, en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!